RECEIVING AREA RECEIVING AREA

RECEIVING AREA RECEIVING AREA (My Mansion Project). 2016. Single-channel HD video, monitor installed on the ground leaning against a pillar in the receiving area of the former Pfizer Warehouse. Dimensions Variable. 12 min, looped.

This is an installation view of a single-channel video shown on a monitor. Here it is installed in the receiving area of the former Pfizer Pharmaceuticals Warehouse in New York, the site where pills used to be received before shipment. The video plays with the idea of shooting on location, expanding the notion of a "receiving area" to cut between the warehouse and the receiving area of the mansion (its front entryway).

The video whirls around small-scale sculptures of different rooms of the last mansion, cutting between the space of the warehouse (one of labor and also of film production as now it is frequently used for music video shoots), the balustrade of the mansion (one of luxury real estate), and the green screen (a space of digital compositing or fantasy).